[ Terkini ] Gambar terkini mangsa ragut dan pukul di Lebuhraya Bukit Kemuning Shah Alam semalam !

Gambar terkini Mangsa ragut dan pukul di lorong motosikal Lebuhraya Bukit Kemuning Shah Alam  semalam , mangsa yang di ragut sebelum di pukul dijumpai oleh orang ramai , mangsa kemudian di bawa oleh orang ramai ke Hospital Tengku Ampuan Rahimah Klang untuk menerima rawatan.

Mangsa yang lebam seluruh badan dengan kecederaan dimuka dan mulut , kini berada didalam keadaan stabil dan semakin pulih, diharap beliau akan cepat sembuh.

Kepada pengguna yang menggunakan laluan motosikal di lokasi laluan tersebut diharap lebih berhati-hati demi keselamatan , pihak berwajid juga diharap lebih kerap melakukan rondaan dikawasan tersebut demi keselamatan penunggang motosikal yang melaluai laluan tersebut .


2 ulasan

jalan tu memang sunyi even di siang hari.....aku ni pompuan, so aku memang x lalu jlan motor even kat tol pown....sampai pernah 1 hari kene maki dengan org jaga tol tu sebab x lalu jlan motor...memang bengang....tapi buat bodo dan lalu gak jlan kete sebab parents slalu pesan jlan lalu jlan motor kalau sunyi...

Reply