[ Terkini ] Gambar Anak dan isteri perompak Ambank di dedah !

Suspek dan anak nya 
Jika semalam facebook suspek berjaya di dedahkan oleh pelayar-pelayar internet , kini gambar yang di percayai anak dan isteri suspek pula berjaya di dedahkan.

Niat admin bukan nak aibkan mereka cuma nak tunjukan sifat suspek sebagai seorang ayah dalam gambar tersebut , suspek agak mesra dengan anak nya , namun sifat yang sangat kejam tertanam dalam jiwa suspek sehingga sanggup membunuh demi wang .

Wanita yang di percayai isteri suspek 
Anak dan isteri yang tidak berdosa akan menjadi mangsa dengan apa yang suspek lakukan , kini di khabarkan isteri suspek juga telah di tahan pada 23 Oktober lalu.

Dia tuduh bersubahat dengan suspek , sebanyak 20,000 ribu ringgat berjaya di temuai di rumah wanita tersebut , di percayai wang dari rompakan di Ambank lalu.

Apa lah nasib anak dan isteri suspek , mereka juga akan merasa sebagai mana derita nya suami dan anak mangsa kehilangan orang yang mereka sayang .
3 ulasan

Dh ada isteri rupanya.. Cuba bygkan isteri dia yg kena tembak mcm tu. Haih. Kejamnya manusia, demi wang. Kesian kat anak dia tu haa. Huhuhuhu.

Reply

anak tu tal kayak dididik manusia sebegitu, nanti besar akan jadi jahat sebagaimana ibu bapanya... serahkan saja pada pondok Islam/pasantren

Reply

maaflah kalaupun benar jangan dilibatkan anak dan isterinya... maruah dan harga diri orang apatah anak kecil kita kena hormat sikit..

Reply