[ Terkini ] 3 Gambar terkini di kaunter tiket Stadium Sultan Muhammad IV !


Tiket untuk Separuh Akhir kedua Piala Malaysia antara Kelantan dan Atm mulai di jual pagi ini , kaunter tiket akan dibuka pada pukul 9 pagi ini .


Namun rata-rata peminat The Red Warriors mereka seawal jam 6 pagi sudah berada di perkarangan Stadium Sultan Muhammad IV bagi menunggu untuk mendapatkan 16500 tiket yang di peruntuk kan pada peminat The Red Warriors bagi Perlawanan malam nanti.


Jumlah keseluruhan tiket yang akan dijual adalah 18000 tiket , 1500 tiket di peruntukkan pada peminat ATM , manakala baki 16500 adalah untuk peminat tuan rumah Kelantan.

Sedikit info tentang tiket perlawanan yang kan di jual pagi ini. 


Selamat berjaya kedua-dua pasukan Kelantan dan Atm , bermain dengan penuh semangat kesukanan , dan kepada para penyokong kedua-dua pasukan jaga perilaku jangan timbulkan sebarang provokasi demi pasukan bolasepak yang dicintai , Admin memilih Kelantan untuk mara ke Final Piala Malaysia 2013. credit image Saiful.rfc dan Trw fb


1 ulasan:

gomo kelate gomo. last tengok piala malaysia di stadium SMIV pd 1996. masa tu pemain import dari Iraq..x ingat namanya....

Reply