Mungkin kah TRW dan Tok Gajah akan bertembung di Final Piala Malaysia 2013 ?

Mungkin kah The Red Warriors dan Tok Gajah akan bertembung di Final Piala Malaysia , ini lah yang menjadi persoalan , namun hasrat ini tidak mungkin tercapai seandainya 90 di Kota Bharu dan di Kuching pada 25 dan 26 Oktober ini belum di laluai .

Walaupun Kelantan kini selesa dengan kelebihan 1 gol dan dua gol di tempat lawan setelah memewaskan ATM 2-1 di Selayang jumaat lalu , namun mereka tidak boleh ambil mudah kebolehan lawan mereka ATM , misi utama mereka adalah menang atau seri di Kota Bharu nanti untuk terus memberi peluang kepada TRW ke Final Piala Malaysia 2013 .

Begitu juga dengan Skuad Pahang , walaupun mereka kini selesa dengan kelebihan 2 gol setelah mereka berjaya menundukan Sarawak dengan 3-1 pada perlawanan malam tadi di Stadium Darul Makmur Kuantan .

Lagi 90 minit masa permainan di Kuching , Kelebihan Sarawak adalah mereka akan beraksi di gelanggang mereka sendiri dengan puluhan ribu penonton mereka , Sarawak mungkin boleh menghampakan inpian Tok Gajah utuk mara ke Final Piala Malaysia 2013 , mereka juga perlu Menang atau seri jika ingin beraksi di Final Piala Malaysia 2013 .