Gambar Rita Rudaini bersama Pakcik Azman Nayan!


Dalam entry sebelum ini Abee ada menulis pasal Pakcik Azman Nayan , tak perlulah Abee cerita siapkah gerangan pakcik yang popular ini , mungkin semua orang dah tahu tentang Pakcik Man ini.

Dah lama Abee tak menulis kisah pasal Pakcik Man  ini , tadi Abee ada terbaca di dalam satu web mengenai Pelakon wanita Popular Rita Rudaini post gambar nya serta anak-anaknya bergambar dengan pakcik Man .

Abee pun terus ke laman sosial Rita untuk melihat betul ke apa yang di tulis di web tu , nyata ianya betul Rita yang upload gambar nya bersama  Pakcik Man di laman sosialnya , sangat popular dah Pakcik Man sekarang  artis popular pun nak bergambar dengan pakcik Man.

Bukan nya apa mungkin Rita pun sama seperti insan-insan yang lain turut simpati dengan Pakcik Man apa yang berlaku kepadanya dan mungkin Rita juga memberi kata-kata semangat pada Pakcik Man .

Tahniah untuk Rita juga kerana beri sokongan pada pakcik Man , kami peminat Rita kagum dengan apa yang Rita lakukan , semoga Rita terus berjaya dalam kerjaya Rita . 

*Abee teringin nak tengok Rita pakai jersy Bolasepak Kelantan ke Stadium support The Red Warriors Gomo Kelate Gomo .
1 ulasan:

boleh masuk dalam blog...naikkan trafik.

Reply