Gambar Piya sarung jersi JDT ?

Piya dan Peminatnya 
Kapten terbaik bolasepak Kelantan Mohd Badri Radzi atau lebih dikenali dengan nama" Piya " kini di khabarkan dah menyarung jersi Pasukan Popular Malaysia Johor Darul Takzim.

Mengikut gambar yang di muat naik melaluai seorang peminat Piya , memang betul beliau dah menyarung Jersi pasukan popular dari Selatan tanahair ia itu JDT.

Namun gambar ini hanya lah menunjukan Piya memakai jersi JDT bergambar bersama peminat nya , bukan lah bermakna Piya telah berhijrah ke JDT untuk tahun 2014 .

Piya menunjukan semangat kesukanan yang tinggi kepada para peminat nya tak kira dari negeri mana pun mereka , Piya juga menghormati setiap pasukan bolasepak di Malaysia.

Piya di khbar kan masih bersama pasukan Kelantan untuk musim 2014 , beliau adalah tonggak utama The Red Warriors dalam membantu kejayaan The Red Warrios muncul juara Treeble untuk tahun 2012 , dan muncul Juara Piala Fa 2013.

Kini Piya dan rakan selangkah ke Final Piala Malaysia 2103 , pada 18 okt ini mereka akan menentang ATM untuk separuh akhir pertama Piala Malaysia yang akan berlangsung di Shah Alam atau pun Stadium Selayang , sebelum bermain di stadium keramat TRW di Kota Bharu pada 25 okt nanti.




1 ulasan:

wah ada lagi yang nak menyertai JDT...

Reply