Gambar panas lelaki berdua sejoli tersebar di internet !


Heboh di internet mengenai kisah Lelaki berdua Sejoli yang dengan bangga nya menunjukan mereka ini ber couple , gambar ini di ambil di Cameron Highland , dengan aksi hot gambar mereka berposing  , kini gambar tersebut tersebar di internet .

Perkara ini sebenarnya bukan lah baru mengenai kisah kehidupan oarang-orang yang jenis macam ni  , namun pada mereka-mereka yang bersifat macam ni tak perlu lah nak upload gambar mereka yang konon nya menunjukan kan mereka sedang bercouple. 

Bukan orang respect pun malahan di umpat keji ada lah , diharap mereka sedar perbuatan terkutuk mereka , tak perlu lah nak menunjuk-nunjuk , gambar ni Abee dah edit nak real leh ler search di internet .