Skuad bolasepak Harimu Malaya ke China untuk aksi persahabatan tanpa Khairul fahmi ?


Skuad bolasepak kebangsaan berlepas ke China untuk aksi persahabatan yang bakal berlangsung di Tianjin China  pada 10 september nanti tanpa penjaga gol utama negara Khairul fahmi Che Mat.

Jika sebelum ini heboh diperkatakan Kapten bolasepak kelantan Piya tidak disenaraikan dalam skuad Harimau Malaya ke sana , kini Khairul fahmi pula tidak tersenarai untuk aksi persahabatan tersebut .

Namun ketiada Apex didalam skuad kebangasaan sudah dijangkakan yang mana tonggak utama negara itu mengalami kecederaan yang memerlukan sedikit masa untuk pulih oleh yang sedemikian Apex di rehatkan .

Tugas penjaga gol akan di galas oleh penjaga gol kedua Farizal Marlias untuk aksi persahabatan tersebut , melaluai instagram Farizal Marlias .. Khairul fahmi sempat mengucapkan selamat berjaya kepada rakannya Farizal dan rakan skuad negara untuk perlawanan persahabatan nanti .

Siapa pun yang menjaga gawang pasukan Harimau Malaya di harap pasukan Harimau Malaya dapat memberi aksi yang terbaik untuk perlawanan persahabatan kali ini .