Perlawanan terhebat September ini bermula JDTFC vs TRW watsons Piala Malaysia 2013 !


Perlawanan yang di nanti kan oleh peminat Johor dan Kelantan  berlangsung sekarang , mereka berjuang di pusingan pertama untuk suku akhir piala Malaysia.

Jom saksikan Live di Astro Arena 801 , selamat berjaya untuk kedua-dua pasukan , siapa yang hebat pasukan nya menang , tunggu keputusan semasa.

Jdtc berjaya mendapat kan gol pada minit ke 4 melaluai sepakan percuma Jasazrin Jamaluddin , tidak berjaya di tepis oleh Khairul Fahmi , kedudukan semasa JDTFC 1 vs KELANTAN 0 perlawanan di minit ke 15 .

Jdtfc berjaya menambah gol ke2 melaluai Mat yo minit ke 21 , namun Indra Putra Mahyuddin berjaya menjaringkan gol untuk merapatkan kedudukan pada minit ke 23 melalaui gerakan cantik fakri sharani kepada indra , kedudukan terkini JDTFC 2 vs KELANTAN 1.

Safee sali di jatuhkan dalam kotak panelti oleh Khairul Fahmi , jdtfc mendapat sepakan panelti pada minit ke 32 , namuan sepakan Safee Sali ditepis keluar oleh Fahmi , selamat pintu gol kelantan kedudukan masih 2-1.

JDTFC menambah gol lagi melaluai Safiq Rahim minit ke 38 , kedudukan terkini JDTFC 3 vs KELANTAN 1 , indra berjaya jaringkan gol namun bola Indra Outside ....