Luna Maya berlakon filem di Malaysia bergandingan dengan Aaron Aziz !


Pelakon Jelita Indonesia Luna Maya kini berada di Malaysia untuk jalani pengembaraan filem dengan sebuah produksi filem di negara ini di bawah pengarah Ahmad Idham , Luna akan bergandingan dengan pelakon lelaki popular Aaron Aziz serta Fazura .


Ini merupakan kali pertama beliau menerima tawaran berlakon di negara ini ,menurut beliau niat untuk berkerjasama dengan produksi di negara ini sudah lama namun di pendamkan , kekangan informasi yang diberi membuatkan dia teragak -agak untuk menerimanya.

Beliau kini melantik seorang pengurus disini iaitu Iman Tang  untuk mengurusakn segala urusannya disini , memandangkan dia lebih arif  mengenai industri disini .

Tang sudah menjelas kan pada Luna siapa pengarah dan pelakon yang akan dia berkerja sama  , ternyata nama yang disebut seperti Aaron Aziz , Fazura bukan asing bagi Luna , Tembus adalah filem arahan pengarah popular Ahmad Idham yang kini menjalani  pengambaran di sekitar Hulu Langat Selangor.


Luna yang sebelum ini pernah mengarah filem nya sendiri di Indonesia itu filem Pintu Harmonika , filem ini juga di tayangkan di Malaysia.

Diharap gabungan matap Luna Maya , Aaron Aziz dan Fazura memberi satu kelainan dalam filem Tembus ini dan berjaya menarik penonton ke Pawagan  , Satu yang unik tentang filem ini adalah mengabungkan  tiga pelakon dari tiga negara iaitu Malaysia , Indonesia dan Singapura .