Gambar Terbaru Esya yang sekarang bukan yang dulu !


Ini lah gambar terbaru Esya isteri Nor Shahrul Idlan Talaha , pic ini di ambil pada tahun ini bersama-sama cahaya mata mereka yang kini berusia hampir setahun .

Sangat comei anak pasangan ini , demi baby ini kita cuba jernih kan kembali keadaan yang tengah tegang sekarang berikutan insiden kekecohan pergaduhan isteri Mat yo Esya dengan seorang pengawal keselamatan yang hangat di laman sosial dan akhbar-akhbar harian .

Semoga kedua-dua pihak dapat meyelesaikan perkara ini sebaik mugkin bagi menjernihkan perkara ini di pandangan masyarakat , demi kerjaya Mat Yo juga sebagai seorang pemain bolasepak terbaik negara kita , namun yang paling penting demi anak mereka serta keluarga mereka .
3 ulasan

nk selesaikn mslah ni..mmg boleh. iaitu dgn permohonan mohon maaf ats kesalahannya pada media secara live di hadapan pak cik tu sdiri. kerana di sebabkn bini Mat yo, pak cik tu dpt malu 1 Malaya. k jernihkn keadaan bkn dgn menyuruh org awam diam dan fikirkn bayi ini..tapi tlg fikirkn juga maruah org lain yg dipijak2.. bt Mat Yo..anda perlu ajar bini anda utk mohon maaf secara langsung di hdpn pak cik tu. perlu ada keberanian utk melakukannya. baru org boleh terima & respek anda dan keluarga. fikir2kn utk masa depan anak anda. mahukah anda jika 1 hari nanti anak anda mengetahui perkara ini bhwa org awam membenci sikap isteri anda? fikir2kn lah.

Reply
setan mata satu mod

nape pulak gmbar bayi tu tiba2 nak kita jernihkn mak dia pulak...jadi maruah pak cik tu sapa nak tanggung....wahai esah istri mat yo..jangan la nak ek....ingat la suami anda tu akn jatuh juga suatu hari nti....kan kalo da tua x terdaya jg.tobat2 la mulut tu

Reply

tutup aurat tu dulu.....

Reply