Gambar isteri Farizal Marlias , Selamat Pengantin Baru !

Farizal dan Isterinya 
Penjaga Gol Bolasepak Bolasepak Kebangsaan dan Perak akhir nya mendedahkan gambar wanita yang dipercayai isteri beliau , jika sebelum ini ada desas desus mengatakan Farizal Marlias telah melangsungkan perkhawinan adalah benar , namun bila tarikh ia nya berlangsung tidak dapat di pastikan .
Isteri Farizal dan Kelurganya 
Farizal memuat naik gambar beliau dan pasangannya di laman sosialnya , berita gembira ini untuk dikongsi dengan seluruh peminat-peminatnya yang selama ini banyak menyokong kerjaya bolasepaknya , majlis menyambut menantu di rumah Farizal akan di adakan November ini jika mengikut Farizal di laman sosialnya .

Apa-apa pun kita tunggu penjelasan yang akan dibuat oleh Farizal sendiri seandai nya berita ini benar , Tahniah di ucapkan pada Farizal , Selamat Pengantin Baru, Semoga terus berjaya dalam kerjaya bolasepak.

FZ Saloon milik Farizal 
Farizal kini selain bermain bolasepak Farizal juga telah memulakan perniagaan , beliau telah membuka pusat rawatan ke cantikan yang di beri nama FZ Studio Saloon yang terletak di Section 15 Shah Alam Selangor, Selamat Pengantin Baru dan Selamat Maju Jaya Farizal.