Gambar anak Nabila Huda selepas kemalangan !

Keisha Laila dan daddy nya 
Semalam kita dikejutakan dengan kemalangan yang menimpa pelakon popular Nabila Huda , dalam kemalangan tersebut Nabila bersama anaknya Keisha Laila dan pemandu menaiki kenderaan pacuan empat roda dari Kuantan .

Dalan perjalanan tersebut kenderaan mereka terlibat kemalangan yang mana Kiesha Laila mengalami patah tangan dan beberapa kecederan manakala Nabila dan pemandunya tidak mengalami kecederaan serius , namun mengikut bekas suami Nabila , Zaidy Zailani , anak mereka Keisha berada didalam keadaan stabil setelah dilakukan berbagai permeriksaan termasuk CT Scan .

Allhamdulilah tiada kecederaan serius di alami Kiesha , melaluai beberpa gambar di Instagram Zaidy , beliau terlalu sedih dengan apa yang dialami oleh anaknya perempuannya Kiesha. 

" Daddy sedih Kiesha sakit , namum syukur Allahadulilah  kecederaan kiesha tidak serius   , patut lah daday rasa tak sedap hati bila balik dari Singapura , rupanya ada benda buruk yang akan berlaku "

Sama -sama kita doa kan adik Kiesha Laila cepat sembuh pada daddy nya Zaidy semoga tabah , in sha Allah Kiesha Laila cepat sembuh dan keadaan akan kembali seperti sedia kala .. Amin