Fizo Omar nak raikan orang Pasir Putih di Majlis khawin nya dengan suasana padang bola !

Fizo dan Mawar
Fizo Omar ingin adakan majlis perkhawinannya dengan suasana di padang bola bagi menjemput dan meraikan peminat dan seluruh masyarakat di tempat kelahiran nya di Pasir Putih Kelantan , Fizo juga adalahlah peminat setia Bola Sepak Kelantan jadi bersesuailah dengan tema dan impiannya.

Fizo TRW
Mengikut Fizo majlis tersebut harus di hebahkan kepada orang ramai bagi tidak mengapakan peminat untuk memeriahkan majlis tersebut di kampung.

Fizo berkata buat masa sekarang dia masih mengenali hati budi masing-masing  dan hubungan nya dengan Mawar Abd Karim anak pengasas tudung jenama Fareeda mendapat restu kedua-dua belah pihak.

Beliau juga berkata kemungkinan salah seorang kelurganya akan turut melangsungkan perkhawinan bersama tarikh perkhawiannya , majlis tersebut akan di taja oleh nya .

Mengenai hubungan dengan Mawar  Fizo berkata " Bertemu atas dasar menguruskan perniagaan lama-kelamaan wujud keserasian antara kami akhir nya suka, in shaa Allah kami akan mengikatkan tali pertunangan November ini dan akan akan adakan majlis khawin tahun ini juga " .

Pada Fizo kami harap agar segala perancangan berjalan lancar , semoga majlis yang di impikan akan menjadi kenyataan .