Keek - Lagi Best ..

 .

Jika sebelum ini dah macam -macam laman sosial yang muncul seperti facebook , twitter dan yang paling popular sekarang adalah instagram.

Jika instagram kita berjaya kongsi kisah harian kita melaluai gambar -gambar yang kita upload ke wall instagram untuk di kongsi bersama kawan -kawan kita .. kini teknologi terbaru yang di beri nama " Keek " dah muncul .

Keek adalah laman yang kita boleh Upload video pendek selama 36saat paling maksima .. Video yang di upload ini boleh di tonton oleh kawan-kawan kita .

Fungsi dia hampir sama dengan Instagram di wall "Keek"  kita ada  follow dan Followers  sama seperti di instagram .

Ramai artis-artis popular Tahahair dah buka akaun " Keek " .. Bro pun tak terkecuali walaupun bro bukan artis jika sudi boleh follow bro di " keek "


Nak tengok siapa Artis yang dah ada " Keek " boleh ke ohbulan.com ... ehammm macam best jerr keek ni kan .. boleh tengok lah sendiri .