Panik Blog di serang Malware

Disebabkan dah lama tak update blog , tiba- tiba blog bro  tak dapat di view oleh en . Google Crome , Klik jerr keluar lah tanda Amaran menyatakan ada satu link di dalam blog bro ada Virus Malware , sebelum ni memang tidak perasan ada virus tu kat Blog Bro sebab bro buka Blog menggunakan Ipad .

Namun semasa sembang dengan rakan facebook pasal instagram yang bro link ke Blog , dia bagitahu blog bro tak dapat di buka kerana telah di serang Virus Malware , dia ada bagi link yang terpaksa dibuang didalam Blog bro bagi membuang Virus tersebut .

Apa lagi Panik le bro , bro cuba masuk ke Blog mencari link yang di katakan di serang oleh Malware tersebut , di sebabkan tidak berapa arif sangat tentang serangan virus ini ada dua tiga entry yang ada link web luar negara terpaksa bro buang namun still ada juga Malware tersebut .

Lama jugak lerr study melaluai en .google dengan bantuan blog rakan-rakan dapatlah panduan tentang macam mana nak buang Virus Malware ini .

Rupanya tak susah pun sebab jika sesiapa yang pakai Web Google Crome dia akan bagi tahu you all link mana kah yang ada dalam blog you all telah diserang Malware , you all cuma perlu cari sahaja link tersebut di dalam blog you all dan buang kan link tersebut .

Malware yang serang blog bro ni link dia terletak di Wedget , bro cari link dia terus Remove , Allhamdulilah blog bro dah ok sekarang .