Apex usik bro suruh tulis apa yang dia buat dalam Blog ... ha ha ha



Bro dah selalu tulis artikal pasal Khairul Fahmi atau Apexs kat blog bro ... bro tulis ni pun mengikut firasat dan keinginan bro je , bukan lah untuk gossip hanya untuk menyatakan sokongan terhadap penjaga Gol No 1 Negara tersebut dan juga Pasukan Bolasepak kesayangan bro The Red Warriors yang mana Apexs adalah penjaga gol kebanggan Kami Peminat Bola Sepak Kelantan dan Malaysia.

Hari ni bro sangat happy sebab sempat gak Apexs usik bro di Instagram supaya bro tulis apa yang dia post di Instagram ~ baca print screen yang bro lampir diatas ~ , mungkin Apex dh baca apa yang bro tulis pasal dia dan si cantik manis yang juga rakan Instagram bro cik Leuniey / uny di blog bro . berita pasal mereka tu dah lama bro tulis sebelum keluar artikal tentang mereka di media media hiburan .

Uny dan Apexs

Untuk Apex dan Uny bro doakan agar apa yang you all rancangkan akan diizinkan Allah , Kami sebagai peminat sentiasa mendoakan yang terbaik untuk u all berdua .

*Credit Pic untuk Instagram @fahmiapexs dan @ezuwanismail