Suka tengok mereka berdua bahagia .. Apex dan Leuniey



Bro amat suka dengan hubungan apex dan leuniey natasha mereka sangat mesra siap balas -balas fly kiss lagi kat instagram ,namun kita tidak tahu sejauh mana hubungan mereka , jangan nak gossip lak he3 .

Artikal di atas sempat bro Print screen  untuk di kongsi  boleh le baca dan beranggapan sendiri sejauh mana hubungan mereka .. terpulang lah pada pandangan u all .. he3.

Apex dan leuniey ni bukan asing pun bagi kita begitu juga hubungan dia orang , diaorang selalu berjumpa atas urusan kerja , apex n leuniey adalah model di bawah jenama simply siti .


1 ulasan:

Ooo model. Kurang kenal, selamat bro cerita

Reply