Dah Lama tak update Blog ...

Semenjak dua menjak ni bz je memanjang jika ada on9 pun hanya di www.mface.me/ almaklum le facebook n twitter dah diblock kat opis sekarang cuma guna mface je teman time waktu keje untuk bersosial ...

Blog pun dah lama tak upadate dulu setiap hari mesti update blog .. first benda yang akan buat sebelum masuk keje adalah update blog ..sekarang tidak lagi ... namun akan cuba untuk ulangi seperti dahulu nak update blog setiap hari .... boleh ke ? .. insyallah akan cuba untuk jadi blooging semula .. Nak Update blog sikit walaupun masukan gambar-gambar je ...  : D