Piya masih lagi Kapten TRW 2012 ..

Badri Radzi atau lebih dikenali dengan panggil Piya masih lagi Kapten Kelantan untuk tahun 2012. Desas desus mengatakan Shakir Shaari akan mengantikan Piya sebagai kapten dalam TRW 2012 adalah tidak benar .... perkara ini timbul apabila Shakir ditugaskan menjadi Kapten Kelantan semasa Piala Sumbangsih menentang Negeri Sembilan semalam.

Presiden Kafa Tan Sri Anuar Musa berkata di facebook beliau :
" Ingin saya jelaskan KAPT PASUKAN KELANTAN TAK BERUBAH YAITU PIYA DAN MAT YO VICE CAPT..cuma bila coach guna formasi 4-3-3..attacking midfield tak di pakai Dan PIYA tiada dlm starting XI..ini menimbul kekeliruan Dan masaalah DAN SY SUDAH MINTA BUTLER &Azman PERBAIKI..line up sy tak campur TETAPI SY MAU TENGOK RESULT..SEKIRANYA GAGAL SOMEBODY MUST BE RESPONSIBLE.. - TSAM "


Dalam Nadi arena 08.01.12 mengatakan Piya kononnya disisih dalam skuad Kelantan adalah tidak benar ..ini gara-gara Piya yang masuk  tidak mahu menerima lilitan Kapten dari Shakir selepas Shakir di keluarkan dan terpaksa diberi kepada Antawi ... ini mungkin sedikit salah faham sahaja ..Shakir yang ditemuramah oleh wartawan Nadi Arena berkata ..beliau tidak kisah jika tidak dilantik sebagai Kapten dan terima tugas tersebut senandainya di tugaskan .