mface.me - Laman Sosial Pertama Malaysiawww.mface.me - mface adalah laman sosial pertama Malaysia yang dibangunkan oleh anak tempatan negara kita , menjadikan medium komunikasi terbaru seperti laman sosial popular facebook dan twitter .

Pengerusi mface Datuk Ac Mizal seorang seliberiti popular tanah air berkata " kami berbangga dengan pelancaran laman sosial terbaru yang dinaungi oleh bakat-bakat muda IT tempatan. Beliau di temuai ketika Majlis Pelancaran Mface bertempat di Hotel Double Tree, Kuala Lumpur.

Dalam pelancaran mface lebih 60 selebriti telah menyertai mface bagi memperluaskan penyebaran mengenai laman sosial tersebut.mereka akan sama-sama mengajak peminat menyertai mface,Mface juga akan memperluaskan jaringanya keperingakat antarabangsa seperti Indonesia ,India dan China.Bropun dah join Mface boleh le follow bro dimface ... function sama dengan facebook boleh post komen,balas komen, masukkan video,masukan gambar,masukankan aritikal yang anda inginkan ,boleh chat dan macam-macam lagi.

Link Bro di Mface : - http://www.mface.me/profile/BrothersSam