MINGGU PALING SEBUK ...


Sepanjang minggu ni sangat bzzz ... nk upadate blog pun x sempat ... almaklum le dh hujung tahun ... pada 30hb ni nk adakan pengiraan stock utk compny nak tahu byk mana stock yang ada utk closing thun 2011 ...

Segala aktiviti dan apa pln yg hendak dibuat terpaksa ditunda  dulu ..nk shut pada pengiraan stock ini .. dlm minggu ni blik keje pun lewat mlm ..sempat jenguk kejap fb n twitter malam je .. bukan x boleh nk fb n twitter kat opis ..jika ber fb n twitter ... alamak x jadi kerja lah bro ..

Bro nk ucapkan selamat tahun baru 2012 pada pengunjung blog bro .. moga tahun 2012 nanti kita akan jadi lebih baik dari yang terbaik ... " SELAMAT TAHUN BARU 2012 " .