RAMAI NYA FOLLOWER BLOG MEREKA !!!


"Sangat jelous looo" tengok rakan-rakan Blogger yang mempunyai follower yang ramai di blog mereka ada yang dah mencecah 21000 members dan ada juga lebih dari tu..

Mungkin blog mereka memang terbaik tu yang ramai follower lagi pun semua entri-entri yang mereka update semuanya bagus dan boleh menarik minat member-member yang ingin membacanya.

Bila le bro punya blog ni nak ramai member seperti blog diatas he3.... sekarang ni bro dah cuba follow ramai blog member-member blogger.. harap-harap le diaorg leh follow bro bro juga.

Sekarang ni pun dah ada dah yang Follow.. Terima Kasih di Ucapkan Insyallah Bro akan follow blog U all.


3 ulasan

i follow i follow :p
nape syue xleh wat yg linkwithin,, huu

Reply
This comment has been removed by the author.

Syue follow ikut blog ni pasti jadi

http://www.lyssasecret.com/2011/09/tutorial-linkwithin-dan-cara-tukar.html

Reply