NAK LEPAS BLOCK WEB ??


Cara yang paling banyak orang guna adalah menggunakan software " Ultra Surf "  dan ada lagi cara lain nak melepasi sekatan block laman web ni...u all " google je " pasti jumpa.

Bagi bro jika guna internet pejabat tu jika dah majikan block tu tak payah le nak melepasi sekatan block tu.
Ini untuk kebaikan kerja kita dan juga majikan kita namun terpulang le pada diri sendiri, tepuk dada tanya selera..ha ha ha !!!

Kat bawah ni bro ada sertakan satu link blog yang ada info pasal Ultra surf ni :-
http://www.mahadirlab.com/cara-lepasi-laman-web-yang-kena-block/